Uvjeti poslovanja

GoSport.com.hr je internet trgovina u kojoj pokušavamo ostvariti najbolje korisničko iskustvo za kupca. Za naše proizvode uvijek tražimo najpovoljnije cijene, što ih čini pristupačnijim našim kupcima.

Opći uvjeti
Kupci internet trgovine GoSport.com.hr mogu biti fizička i pravna lica. Fizičko lice je osoba koja dobiva ili koristi proizvode isključivo za vlastitu uporabu, izvan svoje struke ili profitabilnih aktivnosti. Kupac registracijom ili kupnjom na internet trgovini GoSport.com.hr potvrđuje da prihvaća uvjete poslovanja koje je postavio KlikNova d.o.o. i garantira autentičnost svi svojih prenesenih podataka. (Vrijedi također i za kupnje dogovorene putem e-maila ili telefona). Fizička lica i KlikNova d.o.o. obveznosti između sebe uređuju ovim uvjetima poslovanja i zakonom o zaštiti potrošača. Pravna i fizička lica koja obavljaju profitabilne aktivnosti i KlikNova d.o.o. uređuju obveznosti između sebe posebnim ugovorom u pisanom obliku. Za pravna i fizička lica koja bi kupljene proizvode koristili za profitabilne aktivnosti, vrijedi zakon o zaštiti potrošača samo u slučajevima kada je to posebno navedeno samom zakonu. Za suradnju sa pravnim i fizičkim licima koja obavljaju profitabilne aktivnosti, kontaktirajte nas na [email protected]. Posredovanje osobnih podataka korisnika poduzeću u određenim slučajevima je nužno da rukovatelj kao ponuđač ispuni svoje ugovorne obveze prema korisniku. Ponuđač prikupljene osobne podatke trajno štiti u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (Uradni list RS, št. 94/07) (ZVOP-1), Zakonom o elektroničnim komunikacijama (Uradni list RS, št. 109/12, 110/13, 40/14 – ZIN-B, 54/14 – odl. US, 81/15 in 40/17) i Općom uredbom o zaštiti podataka (angl. General Data Protection Regulation – GDPR).

Brisanje ili dobivanje osobnih podataka
Prikupljamo vaše osobne podatke kako bismo procesuirali narudžbe i izvještavali vas novostima (e-mail i SMS). Ako želite izbrisati ili pregledati svoje osobne podatke, kontaktirajte nas na [email protected].

Dostupnost informacija (sažetak zakonodavstva)
Ponuđač se obvezuje uvijek pružiti sljedeće informacije:

identitet poduzeća (naziv i sjedište poduzeća, registracijski broj),
kontaktne podatke koji korisniku omogućuju brzu i učinkovitu komunikaciju (e-mail adresa, telefon),
bivstvene značajke robe ili usluge (uključujući i usluge i garancije nakon prodaje),
dostupnost proizvoda (svaki proizvod ili usluga koja se nudi na online mjestu, trebala bi biti dostupna u razumnom vremenskom razdoblju),
uvjete isporuke proizvoda ili pružanja usluge (način, mjesto i rok isporuke),
sve cijene moraju biti jasno i nedvosmisleno određene i mora očito biti prikazano sadrže li već poreze i troškove prijevoza,
način plaćanja i isporuke,
vremensko važenje ponude,
rok u kojem je još uvijek moguće odstupiti od ugovora i uvjete odstupanja; pored toga i da li i koliko kupca košta povratak proizvoda,
pojašnjenje postupka žalbe, uključujući sve podatke kontaktne osobe ili službe za odnos sa kupcima. Ponuda artikala
Zbog prirode poslovanja preko svjetske mreže, ponuda se ažurira i mijenja često i brzo. Cijene su predstavljene kao Redovne cijene i Online cijene. Redovne cijene su obično preporučene prodajne cijene proizvođača ili uvoznika, ili cijene koje sam oblikuje ponuđač. Online cijena je cijena koja važi za kupnju preko interneta, za ugovorne partnere (ugovorni popust i rok plaćanja), za nove kupce ili kupce bez ugovora u slučaju neposredne 100% uplate gotovinom.

Kupnja preko internet trgovine
Kupnja na našoj internet stranici je vrlo jednostavna. Jednostavno stavite željene proizvode u košaricu i idite na blagajnu gdje ćete ispuniti svoje podatke i izabrati način plaćanja i isporuke. O obavljenoj narudžbi ćemo vas obavijestiti putem e-maila u kojem su podaci o plaćanju i predračun. Račun koji se smatra dokazom kupnje primit ćete na svoju e-mail adresu tek po potvrđenoj uplati. Sve cijene objavljene na internet trgovini GoSport.com.hr su konačne. Objavljene cijene na internet trgovini GoSport.com.hr se mogu promijeniti bez prethodne obavijesti. Za pojedinačne kupnje važe cijene u trenutku narudžbe. Poštarina za narudžbe se naplaćuje naknadno, osim u slučaju akcije sa besplatnom poštarinom. U slučaju da ste kao način uplate izabrali bankovni prijenos, PayPal ili plaćanje kreditnom/debitnom karticom, poštarina će biti dodana na blagajni. Ukoliko ste izabrali plaćanje pouzećem, poštarinu plaćate zajedno sa cijenom kupnje pri pouzeću. Za moguća kašnjenja od strane dostavljača KlikNova d.o.o. ne odgovara. Popusti na kupnju na internet trgovini GoSport.com.hr se ne sabiraju. Svi videozapisi i slike na našoj internet stranici su simbolični.

Načini plaćanja
Bankovni prijenos – plaćanje se vrši putem bankovnog prijenosa (Univerzalnog naloga za plaćanje), vaši proizvodi će biti poslani u navedenom roku, nakon obavljenog prijenosa. Podaci za popunjavanje Univezalnog naloga za plaćanje se nalaze na stranici »Primljena narudžba« koja se pojavljuje nakon kupnje ili na vašoj e-mail adresi. Ukoliko nam uplata ne stigne u roku od 5 radnih dana, možemo otkazati vašu narudžbu i o tome vas obavijestiti putem e-maila.
Plaćanje pouzećem – vaše naručene proizvode ćemo vam poslati u navedenom roku, a vi ćete ih platiti pri isporuci. Za određene proizvode plaćanje pouzećem nije moguće.
PayPal ili plaćanje kreditnom/debitnom karticom – PayPal je usluga koja omogućuje sigurno plaćanje putem interneta. Nakon izvršene narudžbe, preusmjerit ćemo vas na sigurni PayPal link, gdje ćete unijeti svoju e-mail adresu i lozinku. Ukoliko nemate otvoren Paypal račun, on vam omogućuje sigruno plaćanje vašom kreditnom ili debitnom karticom (Kliknite Pay with my credit or debit card i slijedite upute).
Pri uplati može doći do dodatnih troškova ovisno o pružateljima usluga koje pokriva kupac.

Isporuka
Isporučujemo bilo gdje u Hrvatskoj. Ukoliko je proizvod na lageru, dobavni rok je 1-3 radna dana. Ako proizvod nije na lageru, obavijestit ćemo vas o tome i također ćemo vas obavijestiti kada je predviđen dobavni rok.

Autorska prava
Objavljeni sadržaj i tehnologija vlasništvo su KlikNova d.o.o. U autorski rad spadaju, između ostalog, svi dijelovi programskih kodova, sva programska arhitektura i inženjering, grafički elementi, slike, tekstovi, audio-vizualni materijali i drugi autorski elementi koje po prirodi nije potrebno označavati oznakama autorski zaštićeno. Struktura je također zaštićena kao i posebna idejna rješenja. Zabranjeno je svako kopiranje, navođenje, presnimavanje, prenošenje i širenje bez znanja KlikNova d.o.o. Dobavljač ili korisnik objavljivanjem svog sadržaja dozvoljava KlikNova d.o.o. i svima ostalima ogled tog sadržaja bez ograničenja u okviru javnih knjiga, kategorija i ostalih funkcija portala i elektroničkog posredovanja, posredovanja preko sučelja, uvrštavanja na drugim stranicama, komentiranja, ojenjivanja, reprodukcije tih materijala za nekomercijalnu ili osobnu uporabu.

Izvršenje, opoziv, izmjena ili odbijanje narudžbe
Narudžbe izvršene na web stranici GoSport.com.hr bit će poslane u najkraćem mogućem roku. Nakon obavljene kupnje, primit ćete potvrdu putem e-maila gdje će biti svi podaci o vašoj kupnji i predračun. Račun vam šaljemo nakon primljene uplate u elektroničkom obliku na danu e-mail adresu. Kupac nakon obavljene narudžbe ili plaćanja može otkazati ili promijeniti svoju kupnju ako proizvod još uvijek nisu bili otposlani. Stoga vas molimo, da nas u tom slučaju, obavijestite što prije na našoj e-mail adresi [email protected]. Nakon otkazivanja kupnje, novac će vam biti vraćen na transakcijski račun ili u obliku vaučera. Ukoliko utvrdimo da pri naručivanju naši uvjeti poslovanja nisu ispoštovani ili da su pri ugovaranju komercijalnih uvjeta za narudžbu korišteni načini koje možemo svrstati u nedozvoljeno korištenje elektronične razmjene podataka, KlikNova d.o.o. zadržava pravo otkazivanja narudžbe. Rok isporuke zapisan na pojedinačnim proizvodima predstavlja radne dane. Dakle, 10 dana znači 10 radnih dana. Ukoliko proizvod ne možemo isporučiti u navedenom roku, obavijestit ćemo kupca što je prije moguće. U tom slučaju, kupac može odstupiti od ugovora i prekinuti narudžbu. Sav unaprijed plaćani novac vraćamo kupcu u cijelosti.

Vaučeri
Vaučeri vrijede najviše 1 godinu.

Pravo na opoziv kupnje – povrat robe u roku od 14 dana
Kupac ima pravo da, u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača, posebice članovima 46c i 43č, u roku od 14 dana obavijesti poduzeće da odstupa od ugovora bez navođenja razloga svoje odluke. Kupljenu robu vraća u 14 dana od saopćenja o opozivu nez ikakve naknade. Međutim, kupac snosi troškove nastale pri vraćanju predmeta kupnje. O namjeri povrata kupac je dužan pismenim putem obavijestiti pružatelja usluga najkasnije 14 dana nakon primitka proizvoda na e-mail adresu [email protected], a proizvod vratiti u narednim 14 dana na adresu KlikNova d.o.o., Dolenjska cesta 318, 1291 Šk. Zakon o zaštiti potrošača članom 43. određuje izuzetke za koje stranka po zakonu nema mogućnost povrata:

Ako je proizvod napravljen po uputima potrošača i prilagođen je njegovim potrebama ili ako je riječ o pokvarljivom proizvodu ili proizvodu čiji je rok trajanja istekao;
Ako je riječ o dobavi prehrambenih proizvoda i plastična ambalaža je otvorena i/ili oštećena,
Ako je riječ o dobavi audio ili video zapisa, ako je potrošač otvorio sigurnosni pečat;
Ako je riječ o dobavi novina, časopisa i periodičnih publikacija;
Pri kupnji produžene garancije.
U skladu s odredbom člana 43.č Zakona o zaštiti potrošača, potrošač u ugovorima sklopljenim na daljinu ili izvan poslovnih prostorija mora u 14 dana obavijestiti poduzeće da odstupa od ugovora, bez navođenja razloga za svoju odluku. Pritom, potrošač može snositi samo troškove iz sedme alineje člana 43.d ovog zakona. U slučaju odstupanja od ugovora, poduzeće mora bez odlaganja, odnosno, najkasnije 14 dana nakon primitka obavijesti o odstupanju od ugovora vratiti sve primljene uplate. Poduzeće vraća primljene uplate potrošaču istim sredstvom plaćanja koje je koristio potrošač, osim ako potrošač nije izričito zahtijevao uporabo drugog sredstva plaćanja i ako potrošač zbog toga ne snosi nikakve troškove. Potrošač ne može zahtijevati povrat dodatnih troškova koji su nastali ako je izričito odabrao drugu vrstu pošiljke, a ne najpovoljniju standardnu pošiljku koju nudi poduzeće. U ugovorima o prodaji poduzeće može zadržati povrat primljenih uplata do preuzimanja vraćenog proizvoda ili dok potrošač ne pruži dokaze da je proizvod poslan natrag, osim ako poduzeće ponudi mogućnost da samo preuzme vraćeni proizvod. Ako je potrošač već primio proizvod, a odstupi od ugovora, vraća ga ili predaje poduzeću ili osobi koju poduzeće ovlasti za preuzimanje proizvoda bez odlaganja, odnosno, najkasnije 14 dana nakon obavijesti iz prve alineje člana 43.č ovog zakona, osim ako poduzeće ponudi da samo preuzme vraćeni proizvod. Smatra se da je potrošač pravovremeno vratio proizvod ako; ga pošalje pre isteka roka od 14 dana. Potrošač u vezi s raskidom ugovora pokriva samo troškove vraćanja proizvoda, osim ako ove troškove pokriva poduzeće ili ako poduzeće prethodno ne obavijesti potrošača da će snositi te troškove. U slučaju odstupanja od ugovora, poduzeće mora bez odlaganja, odnosno, najkasnije 14 dana nakon primitka obavijesti o odstupanju od ugovora vratiti sve primljene uplate. Potrošač je odgovoran za smanjenje vrednosti proizvoda ako je smanjenje vrednosti posledica postupanja s proizvodom koje nije nužno potrebno za utvrđivanje prirode, svojstva i funkcioniranja proizvoda. Uplatu ćemo vam vratiti u roku od najviše 14 dana nakon primitka obavijesti o odstupanju, odnosno, po primitku vraćenog proizvoda. U slučaju povrata zbog reklamacije, kupac mora vratiti u roku od najviše 30 dana nakon raskidanja ugovora. Povrat uplate poduzeće mora izvršiti u najkraćem mogućem roku, a najkasnije 14 dana nakon obavijesti o raskidanju ugovora. Dobiveni proizvod kupac mora vratiti neoštećen i u nepromijenjenoj količini. Ne sme ga koristiti. Molimo vas da proizvod vratite u originalnoj ambalaži. Zahtjev za raskidanje ugovora na daljinu možete poslati na našu e-mail adresu [email protected]..

Uvjeti za prihvaćanje reklamacije
Proizvod koji reklamirate mora biti u istom stanju u kakvom je bio pri kupnji. Reklamirani proizvod mora biti vraćen u prvobitnoj ambalaži sa svim neoštećenim dijelovima koji su bili u paketu. Ako postoje bilo kakva fizička oštećenja ili znakovi loše uporabe koji nisu u skladu s uputima za uporabu, reklamaciju nećemo uzeti u obzir. Za povrat novca bit će uzeta u obzir samo cijena vraćenog proizvoda. Poštarinu i ostale eventualne troškove pokriva kupac.

Garancija
Kupac na vlastiti trošak šalje proizvod sa nedostatkom u garancijskom roku na adresu prodavatelja ili ga osobno isporuči u sjedište poduzeća Ako prodavatelj smatra da je reklamacija opravdana, proizvod će zamijeniti ili popraviti i poslati ga kupcu na svoj trošak u roku od najviše 45 dana. Međutim, ako smatra da je do greške na proizvodu došlo zbog nepravilne uporabe od strane kupca, prodavatelj će poslati proizvod kupcu natrag na njegov račun. Pošiljke sa otkupninom ne prihvaćamo! Mehanička oštećenja dijelova uzrokovana udarcem ili trošenjem nisu predmet reklamacije. Garancija važi s računom i zato nam pri povratu proizvoda pošaljite i kopiju računa. Sve garancije i servise za proizvode kupljene u internet trgovini GoSport.com.hr preuzima KlikNova d.o.o. Proizvodi kupljeni u internet trgovini GoSport.com.hr imaju 2 godine garancije (osim ako je na stranici proizvoda napisano drugačije) na sve prave nedostatke. Za uvažavanje garancije, molimo slijedite ove upute. Ako nam pošaljete proizvod koji nema prave nedostatke, oštećen je zbog pogrešne uporabe ili bi mogli sami rješiti problem pomoću korisničkog priručnika, naplatit ćemo vam trošak pregleda 20€.

Postupak
Sve nedostatke ostavite na našu e-mail adresu [email protected]
Opišite nedostatke koje su nastale na vašem naručenom proizvodu.
Proslijedite nam račun ili kopiju računa koji ste primili putem e-maila prilikom kupnje.
Proslijedite nam što kvalitetnije i dobro vidljive slike ili video nedostataka na proizvodu.
Nakon slanja e-maila, pričekajte naš odgovor. Ukoliko je moguće dobro videti na slikama da proizvod nema fizičke nedostatke koji su mogli nastati korištenjem, obavijestit ćemo vas da poašljete proizvod na našu adresu. Poštarinu plaća kupac.
Nakon posljednjeg pregleda vraćenog proizvoda, proizvod ćemo popraviti ili zamjeniti za novi u roku od 45 dana i o tome vas obavijestiti putem e-maila, ukoliko je proizvod u skladu s našim uvjetima za uvažavanje garancije.
Garancija ne važi u sljedećim slučajevima
ako proizvodu nije priložen račun
ako je nedostatak na proizvodu posljedica nepravilne uporabe
ako je proizvod popravljan ili otvoren, ažuriran novijom programskom opremom u neovlaštenom servisu
garancija ne važi za mehaničku istrošenost dijelova modela
garancija ne važi za baterije i napajanje jer ne možemo pratiti što se događa s njima, baterije su napunjene na propisanu vrijednost, a napajanje se isključuje nakon uporabe.
garancija ne važi u slučaju oštećenja zbog neprimjerne uporabe ili preopterećenja
prirodno trošenje proizvoda je isključeno iz garancijskih uvjeta
Akumulatori nemaju garanciju jer ne možemo pratiti što se događa s akumulatorima kada ih otpremimo
Mehanička oštećenja dijelova uzrokovana udarcem ili trošenjem nisu predmet reklamacije.
Garancija na baterije, jer baterije smatramo potrošnim materijalom, garancija na njih važi 3 meseca.

Pravi nedostaci
Svojstva proizvoda ne odgovaraju potrebama koje su potrebne za njegovu normalnu uporabu i rukovanje.
Svojstva proizvoda ne odgovaraju potrebama koje su potrebne za njegovu specifičnu uporabu zbog koje je kupac i kupuje, a prodavatelj je za nju znao ili bi morao znati.
Svojstva proizvoda ne odgovaraju propisima ili dogovoru.
Povrat novca
Način povrata novca je prema dogovoru. U praksi novac vraćamo na transakcijski račun, ako ste plaćali preko sistema Paypal, novac vam vraćamo preko sistema Paypal. Ukoliko kupac želi povrat novca u nekom drugom obliku, sam snosi troškove koji nastanu.

Zaštita osobnih podataka
Uopćeno
Trgovac se obvezuje da će štititi povjeriljivost osobnih podataka i privatnost korisnika internet trgovine. Prikupljene osobne podatke Trgovac će koristiti isključivo za pružanje usluga koje nudi. Trgovac poštuje privatnost osobnih podataka i privatnost korisnika internet trgovine, te će učiniti sve što je potrebno kako bi ih zaštitio od bilo kakvih kršenja i zloupotrebe. Osobni podaci korisnika jedno su od područja o kojima Trgovac vrlo brine i posvećuje pažnju, jer je svjestan osjetljive prirode ovog područja.

Korištenje osobnih podataka
Trgovac za potrebe pružanja usluga koje nudi, prikuplja, upravlja, obrađuje i pohranjuje sljedeće korisnikove podatke:

ime i prezime;
adrese za isporuku;
tvrtku, odnosno, naziv pravnog lica (ako je korisnik pravno lice);
porezni broj pravnog lica (ako je korisnik pravno lice);
e-mail adresu (korisničko ime);
lozinku u šifriranom obliku;
kontakt telefon;
zemlju prebivališta;
ostale podatke koje korisnik dobrovoljno unese u obrasce internet trgovine;
ostale podatke koje korisnik dobrovoljno doda na svoj profil naknadno.
Trgovac ne odgovara za pravilnost, potpunost i ažurnost podataka koje unesu korisnici. Izjava o zaštiti povjerljivosti osobnih podataka i privatnosti korisnika. Trgovac se, u skladu s propisima koji reguliraju zaštitu osobnih podataka, obvezuje za zaštitu osobnih podataka korisnika njegove internet trgovine. Trgovac ni pod kojim okolnostima neće bez izričite dozvole korisnika posredovati osobne ili druge korisnikove podatke trećoj osobi, odnosno, neće omogućiti trećoj osobi pristup u osobne ili druge korisnikove podatke, osim ako bi to od njega zahtijevala javna tijela, ako je takva obveza utvrđena zakonom ili u dobroj vjeri da je takvo postupanje potrebno za postupke na sudovima ili drugim državnim organima i za zaštitu i ostvarenje zakonitih interesa Trgovca. Svi osobni i drugi podaci koje korsnik pruža tijekom prijave na internet trgovinu, kao i pri naručivanju proizvoda, uključujući i sadržaj narudžbe, biće zaštićeni u skladu s propisima koji reguliraju zaštitu osobnih podataka. Trgovac neće koristiti ove podatke u svrhe koje bi na bilo koji način naštetile korisniku ili drugoj umiješanoj osobi. Trgovac neće koristiti podatke korisnika za slanje promotivnih e-mail poruka ili drugih neželjenih promotivnih materijala, osim za slanje onih promotivnih obavijesti na koje se korisnik pretplati ili sa kojima se suglasi. Trgovac može koristiti podatke u sažetom anonimnom obliku u svrhu statističke analize. Povjerljivost osobnih i drugih podataka korisnika neće biti ugrožena ni u kojem obliku. Trgovac će osobnim podacima korisnika upravljati u bazi osobnih podataka samo dok je to nužno potrebno kako bi se postigao cilj zbog kojeg se prikupljaju osobni podaci i njima se upravlja. Trgovac će povjeriti službi za dostavu samo podatke potrebne za isporuku proizvoda kupljenih u internet trgovini (podaci o primaocu i adresa za isporuku). Trgovac će putem e-mail stupiti u kontakt sa korisnikom ako to bude potrebno za izvršenje kupnje u internet trgovini, a preko kontakt telefona samo ako tijekom registracije ili kupnje u internet trgovini dođe do problema.

Zaštita djece
Oglasne poruke bit će jasno vidljive (s obzirom na dob) i jasno odvojene od igara i natjecanja. Svaka komunikacija namijenjena djeci odgovarat će njihovoj dobi i neće iskorištavati lakovjernost djece, nedostatak iskustva ili osjećaj lojalnosti. Ponuđač ne sme prihvatiti narudžbu od nekoga za koga zna ili sumnja da je dijete, bez izričitog dopuštenja njegovih roditelja ili skrbnika. Ponuđač, bez izričnog dopuštenja njihovih roditelja ili skrbnika, ne sme prihvatiti bilo kakve osobne podatke koji se tiču djece. Isto tako ponuđač trećoj osobi ne sme izdavati podatke dobivene od djece, sa izuzetkom roditelja i skrbnika. Ponuđač ne sme nuditi slobodan pristup proizvodima ili uslugama štetnim za djecu.

Oslobođenje od odgovornosti
Ponuđač daje sve od sebe kako bi podaci objavljeni na njegovoj stranici garantovali ažurnost i pravilnost. Međutim, karakteristike artikala, rok isporuke ili cijena mogu se promijeniti tako brzo da ponuđač ne uspije ispraviti podatke na web stranicama. U tom slučaju, ponuđač će obavijestiti kupca o promjenama i omogućiti mu otkazivanje narudžbe ili zamjenu naručenog artikla. KlikNova d.o.o. zadržava pravo na otkazivanje ugovora, odnosno, realizacije narudžbe ukoliko nastane bivstvena pogreška u ponudi. Bivstvena pogreška zahvaća elemente na osnovu kojih KlikNova d.o.o. ne bi pristao na sklapanje ugovora. Među spomenute pogreške spadaju i očite pogreške u cijeni artikala koje mogu biti posljedica tehničkih i drugih problema.

Izvođenje politike privatnosti
Trgovac ima, u sladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, zaštitu osobnih podataka uređenu po Pravilniku o zaštiti osobnih podataka. Sve redovno ili honorarno zaposlene osobe kod Trgovca koje imaju pristup osobnim i drugim podacima korisnika, upoznate su sa odredbama Pravilnika o zaštiti osobnih podataka i sa dužnošću zaštite osobnih ili drugih podataka i dužne su da uvažavaju ove odredbe o zaštiti povjerljivosti osobnih podataka i privatnosti korisnika internet trgovine. Dužnost zaštite osobnih i drugih podataka vrijedi vremenski neograničeno, čak i nakon prestanka odnosa s Trgovcem. Registrirani korisnici mogu u bilo kojem trenutku prestati koristiti internet trgovinu i mogu opozvati svoju registraciju. To mogu učiniti tako što će u pisanom obliku obavijestiti Trgovca o opozivu registracije. Prije podnošenja zahtjeva za opoziv registracije, korisnik mora podmiriti svaku nepodmirenu obveznost Trgovcu od obavljenih kupnji u internet trgovini. Trgovac će povjerljivost osobnih podataka i privatnost korisnika internet trgovine, u okviru ove politike privatnosti, zaštiti pa i u slučaju opoziva registracije.

Pretplata na novosti
Korisnik se može prijaviti na e-novosti na više načina. Putem linka, na blagajni označi da se prijavljuje na novosti. Automatska prijava na novosti vrijedi i ako korisnik preuzme kupon za popust pri kupnji. Korisnik se može odjaviti od e-novosti u bilo kojem trenutku i više neće primati elektroničku poštu.

Odgovornost za nedostatke
Imate pravo da nedostatke na kupljenim proizvodima ostvarite iz naslova pravi nedostaci uz poštovanje Zakona o zaštiti potrošača (Zvanični list RS, št. 51/04, 98/04 – zvanično pročišćen tekst, s izmjenama, dopunama i ispravcima) Potrošač može ostvariti svoja prava iz naslova pravi nedostaci ako obavijesti prodavatelja o nedostatku u roku od dva meseca od dana otkrivanja nedostatka. Prodavatelj nije odgovoran za prave nedostatke na proizvodima koje nastanu nakon dvije godine od isporuke. Nedostatak na proizvodu je pravi:

ako stvar nema svojstva koje su potrebna za njenu normalnu uporabu ili za rukovanje;
ako stvar nema svojstva koje su potrebne za njegovu specifičnu uporabu zbog koje je kupac i kupuje, a prodavatelj je za nju znao ili bi morao znati;
ako stvar nema svojstva i odlike koje su bile izravno ili prešutno dogovorene ili propisane;
ako je prodavatelj isporučio stvar koja ne odgovara uzorku ili modelu, osim ako je uzorak ili model bio prikazan samo kao obavijest.
Potrošač može ostvariti svoja prava iz naslova pravi nedostaci ako obavijesti prodavatelja o nedostatku u roku od dva meseca od dana otkrivanja nedostatka. Prodavatelj nije odgovoran za prave nedostatke na proizvodima koje nastanu nakon dvije godine od isporuke. Kupac može zatražiti po svom izboru:

Uklanjanje nedostatka
Povrat uplaćenog iznosa u srazmjerju s nedostatkom
Zamjenu proizvoda
Povrat plaćenog iznosa
Ako smatrate da kupljeni proizvod ima nedostatak, kontaktirajte nas što je prije moguće na [email protected] i priložite nam svoj račun ili broj narudžbe. U najkraćem mogućem roku ponudit ćemo vam zamjenu artikla ili mogućnost povrata novca. Kako bi ostvario prava iz ovog naslova, kupac mora trgovcu u obavijesti o nedostatku detaljnije opisati nedostatak i prodavatelju omogućiti pregled proizvoda.

Pohranjivanje osobnih podataka za napuštenu košaricu
U našoj internet trgovini nastojimo napraviti najbolji korisnički doživljaj. Stoga pohranjujemo vaše podatke koje upišete u procesu kupnje kako bismo vam mogli ponuditi popust ili vam pomoći ako negdje zapnete. Odjava od ovakavih e-mailova je vrlo jednostavna. Ako se ne možete odjaviti, pišite nam na našu e-mail adresu [email protected]. E-mail za napuštenu košaricu pohranjujemo 30 dana.

Mirno rješavanje korisničkih sporova (MRKS)
Naše poduzeće ne priznaje nijednog izvođača MRKS. Link platforme Europske komisije za internetsko rješavanje korisničkih sporova (platforma IRKS).

Porezne blagajne
Svi računi plaćeni gotovinom su oporezovani. Uključi mozak, traži račun

Kuponi
Opći kuponi ne vrijede za sve proizvode, jer riskiraju negativno poslovanje. Primjerenost kupona za određene proizvode može se videti u košarici kada koristite kupon. Općenito, svi kuponi su ograničeni na određenu cijenu kupnje.

Troškovi dostave:
Narudžbe ispod 10€: 4,9€
Narudžbe između 10€ i 100€: 3,9€
Narudžbe iznad 100€: besplatno

 

CartFox
Voditelj obrade koristi CartFox za slanje elektroničkih poruka pojedincima (SMS, aplikacije
za instant poruke, e-mailovi). Politika privatnosti CartFoxa i informacije o pružatelju
CartFoxa dostupni su ovdje. Voditelj obrade upravlja osobnim podacima zajedno s
pružateljem CartFoxa.

Osobni podaci pojedinaca koji se obrađuju unutar CartFoxa uključuju:
 e-mail adresu;
 telefonski broj;
 informacije o web stranici ili aplikaciji putem koje je dostavljena e-mail adresa i/ili broj
telefona;
 informacije o slanju poruka:
o vrsta poruke (SMS, aplikacija za razmjenu trenutnih poruka (vrsta aplikacije), epošta);
o datum slanja;
o vrijeme slanja;
o sadržaj poslane poruke (npr. napuštena košarica, obavijest o popustu itd.);
 informacije o neisporučenoj poruci (datum i vrijeme primitka obavijesti o neisporučenosti);
 informacije o izvršenoj radnji (npr. kupnja artikla u napuštenoj košarici, kupnja sniženog
artikla i sl).

Osobni podaci (e-mail, broj telefona) automatski se prenose zajedničkom voditelju obrade.
Pravna osnova za obradu osobnih podataka pri korištenju usluge CartFox je:
a) Privola, koja služi za obradu osobnih podataka onih pojedinaca koji su dali privolu za
primanje elektroničkih komunikacija.
b) Legitimni interes, temeljem kojeg voditelj obrade obrađuje osobne podatke unutar
CartFox servisa samo uz dolje navedene preduvjete:
 pojedinac je dodao barem jedan artikl u košaricu unutar online trgovine;
 pojedinac je pružio svoje podatke za komunikaciju (e-mail i/ili broj telefona);
 poruka sadrži tekst koji se odnosi na (potencijalnu) kupnju pojedinca.
Svrha obrade osobnih podataka je informiranje pojedinca o njihovoj (namjeravanoj)
kupnji, budući da poruke poslane od strane usluge CartFox sadrže sljedeće informacije:
 potvrde narudžbi;
 novosti o isporuci;
 potvrde nakon kupnje;
 podsjetnike o napuštenim košaricama.

Primarna svrha ovih poruka je transakcijska komunikacija. Poruke imaju za cilj obavijestiti
pojedinca o poslovnom odnosu s Voditeljem obrade ili Pretplatnikom (npr. obavijesti
vezane uz kupnju).

Primatelj može otkazati pretplatu na primanje CartFox poruka korištenjem opcija za
otkazivanje pretplate sadržanih u pojedinačnoj poruci koju pojedincu šalje usluga CartFox.
Ako se želite odjaviti sa svih komunikacijskih kanala koje šalje voditelj obrade, možete
kontaktirati zajedničkog voditelja obrade na [email protected].

Osobni podaci prikupljeni unutar CartFoxa ne otkrivaju se trećim stranama (osim
zajedničkog voditelja obrade, tj. pružatelja usluga CartFoxa) i voditelj obrade nema pristup
istima. Unutar CartFoxa, voditelj obrade može pristupiti samo izvješćima koja uključuju
skupne i time anonimne podatke (npr. broj poslanih poruka, broj kupnji putem poslanih
poruka itd.).

Osobni podaci obrađeni unutar CartFoxa ne prenose se u treće zemlje ili međunarodne
organizacije, što znači da se ne prenose niti izvoze izvan područja država članica
Europske unije.

Informacije o razdoblju čuvanja osobnih podataka koji se obrađuju unutar CartFoxa, o
zaštiti takvih osobnih podataka te o pravima pojedinaca u vezi s njihovim osobnim
podacima dostupne su u Politici privatnosti i zaštite osobnih podataka CARTFOX-a. Za
više informacija kontaktirajte nas na [email protected].

Poduzeće
KlikNova d.o.o., Dolenjska cesta 318, 1291 Škofljica, Slovenija
E-mail: [email protected]
ID za DDV: SI49660624
Poduzeće je DDV obveznik

BESPLATNA DOSTAVA

Za narudžbe iznad 100€ nudimo besplatnu dostavu.

KORISNIČKA PODRŠKA

Slobodno nas kontaktirajte i odgovorit ćemo vam u najkračem mogućem roku.

SIGURNA KUPNJA

Naša web stranica je sigurna i zaštićena SSL certifikatom.