TELESIN dvostruka stezaljka za bicikl/motocikl/cijev


29.90  | 225.28 kn

Montirajte dodatke ili malu akcijsku kameru na šipke, cijevi, upravljače i površine pomoću ove stezaljke za bicikl/motor/cijev s dvije glave iz TELESIN-a.
Držač ima stezaljku u obliku račića na oba kraja čarobne ruke s dvostrukim kuglastim glavama koje se okreću za 360°. Izdržljivi sklop aluminijske stezaljke može pričvrstiti lagane dodatke poput reflektora na postolje za svjetlo, poduprijeti selfie štap postavljen na sjedalo bicikla ili pričvrstiti akcijsku kameru na upravljač.

Na lageru. Isporuka za 1-3 dana.
Dostupnost: Na zalihi SKU: GP-HBM-001-D Kategorije: , , , ,
Šaljemo sljedeći
radni dan
100% jamstvo
zadovoljstva
100% sigurna
kupnja

Opis

Svaka stezaljka odgovara površini, šipki, cijevi, stalku ili šipki debljine ili promjera od 1,3 cm do 3,8 cm i pričvršćena je velikom polugom. Dva uključena gumena umetka mogu se koristiti za zaštitu površine i povećanje čvrstoće prianjanja.

 

 

Dostava:

Većina proizvoda na našoj web stranici je na zalihi u našem skladištu, u tom slučaju šaljemo sljedeći radni dan, a očekuje se da će dostava trajati 1-3 dana.

Neki proizvodi su na skladištu kod dobavljača i imaju nešto duži rok isporuke. Za svaki artikl je napisan očekivani rok isporuke.

Cijena dostave (PDV uključen):

Iznos narudžbeCijena dostave
do 10€4.9€
između 10€ in 100€3.9€
preko 100€besplatno

 

Plaćanje je moguće:

  • PayPal
  • Kreditna kartica
  • Plaćanje prilikom preuzimanja
  • Direktna bankovna transakcija

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “TELESIN dvostruka stezaljka za bicikl/motocikl/cijev”