Komplet ND filtera PolarPro Shutter za Hero8


79.90  | 602.01 kn

Dizajniran posebno za sportske kamere GoPro Hero 8 Black, komplet 3 filtra PolarPro filtar daje fotografije visoke kvalitete.

Filtri prirodne gustoće dizajnirani za povećanje kontrole brzine zatvarača u raznim vremenskim uvjetima. Magnetni sistem HotSwap osigurava jednostavnu ugradnju i uklanjanje, tako da možete brzo podesiti pravi filtar u stalno promjenjivim vremenskim uvjetima.

Rok isporuke: 3-9 dana.
Kompatibilnost: Hero 8 Black
SKU: H8-SHUTTER Kategorije: ,
100% jamstvo
zadovoljstva
100% sigurna
kupnja

Opis

Kvalitetna fotografija

Komplet od 3 PolarPro filtra zatvarača, posebno dizajnirana za GoPro HERO 8 Black sportsku kameru za slike visoke kvalitete i jednostavnu instalaciju i uklanjanje. Filtri prirodne gustoće dizajnirani za bolju kontrolu brzine zatvarača u različitim vremenskim uvjetima. Magnetni sistem HotSwap osigurava jednostavnu instalaciju i uklanjanje, tako da možete odmah postaviti pravi filtar u promjenjivim vremenskim uvjetima. Uključeni su ND8, ND16 i ND32 filtri koji smanjuju količinu svjetlosti koja ulazi u GoPro senzor. Filtri se isporučuju u posebnoj zaštitnoj kutiji.

Značajke

Kod proizvođača
H8-SHUTTER
FiltarND8, ND16, ND32

Dodatne informacije

Marka

PolarPro

Kompatibilnost

Hero 8 Black

Pogledajte video proizvoda

Dostava:

Većina proizvoda na našoj web stranici je na zalihi u našem skladištu, u tom slučaju šaljemo sljedeći radni dan, a očekuje se da će dostava trajati 1-3 dana.

Neki proizvodi su na skladištu kod dobavljača i imaju nešto duži rok isporuke. Za svaki artikl je napisan očekivani rok isporuke.

Cijena dostave (PDV uključen):

Iznos narudžbeCijena dostave
do 10€4.9€
između 10€ in 100€3.9€
preko 100€besplatno

 

Plaćanje je moguće:

  • PayPal
  • Kreditna kartica
  • Plaćanje prilikom preuzimanja
  • Direktna bankovna transakcija

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Komplet ND filtera PolarPro Shutter za Hero8”