GoGrip neklizajući nepotonjivi držak monopod

14.90  | 112.26 kn

Neklizajući držak za GoPro kamere koji pluta na vodi. Unutra je šupljina i vijak se može odvrtjeti da se unutra stave neki predmeti, novac ili dokumenti.

Držak je vrlo koristan ako idete nekamo na more, rijeke i jezera. Držak je, također, živih boja kako bi ga lako vidjeli i izdaleka.

Kompatibilnost: Univerzalno
SKU: GOGRIP-PARENT Kategorije: ,
Obriši
100% jamstvo
zadovoljstva
100% sigurna
kupnja

Opis

S ovim drškom nikada nećete izgubiti svoju GoPro kameru. Njegov oblik zadržat će kameru na površini vode i spriječiti potonuće. Odličan je za fotografiranje i snimanje tijekom običnog i dubokog morskog ronjenja, plivanja, surfanja i drugih vodenih sportova. Držak je univerzalan i također je prikladan za ostale sportske kamere.

Neklizajući materijal visoke kvalitete od pjene garantira čvrst stisak i dodatnu udobnost. Nepromočivi dio drška može se upotrijebiti kao skladište za dragocjene male predmete. Također se može upotrijebiti za neutralno plutanje koje držak dostiže kada se napuni vodom.


Oznake: ,

Dodatne informacije

Boja

Zelena, Plava, Narančasta

Kompatibilnost

Univerzalno

Marka

GoSport

Dostava:

Većina proizvoda na našoj web stranici je na zalihi u našem skladištu, u tom slučaju šaljemo sljedeći radni dan, a očekuje se da će dostava trajati 1-3 dana.

Neki proizvodi su na skladištu kod dobavljača i imaju nešto duži rok isporuke. Za svaki artikl je napisan očekivani rok isporuke.

Cijena dostave (PDV uključen):

Iznos narudžbeCijena dostave
do 10€4.9€
između 10€ in 100€3.9€
preko 100€besplatno

 

Plaćanje je moguće:

  • PayPal
  • Kreditna kartica
  • Plaćanje prilikom preuzimanja
  • Direktna bankovna transakcija

1 recenzija za GoGrip neklizajući nepotonjivi držak monopod

  1. 5 od 5

    Matija Kovač

    Toje je top za v vodo!


Napiši recenziju