DJI Air 3 (DJI RC-N2)


1,089.90  | 8,211.85 kn

Air 3 može se pohvaliti prvim sustavom dvostruke primarne kamere u seriji Air, koji sadrži 2,5/3,3 cm širokokutnu CMOS kameru i 2,5/3,3 cm 3x srednje telefoto CMOS kameru u elegantnom i kompaktnom kućištu. Fotoaparati imaju istu veličinu senzora, ali različite žarišne duljine, pružajući dosljednu kvalitetu slike i dinamičnije mogućnosti snimanja.

Rok isporuke: 2-4 dana.
SKU: CP.MA.00000691.04 Kategorije: ,
Besplatna
dostava
100% jamstvo
zadovoljstva
100% sigurna
kupnja

Opis

drones

Normalni video mod

Visoka razlučivost poboljšava jasnoću snimke i pruža prostor za obrezivanje u postprodukciji. Visoki broj sličica u sekundi osigurava gladak i fluidan prikaz kamere, a također podržava usporeno snimanje videozapisa. 4K/60fps HDR video snimanje obogaćuje svijetle detalje i detalje u sjeni kako bi prikazao bogatije vizualne informacije, postižući izgled prilično blizak onome što vidi ljudsko oko. D-Log M 10-bitni način rada u boji pruža naprednim korisnicima puno prostora za uređivanje u postprodukciji.

Noćni način

Zahvaljujući naprednom algoritmu za smanjenje šuma, Air 3 može snimiti snimke bez šuma do 4K/30fps u okruženjima sa slabim osvjetljenjem ili noću.

Usporeni film

Snimanje brzine kadrova. Odgovarajući video se reproducira kao usporeni video.

drones

Foto način rada

Single Shot koristi inteligentniji SmartPhoto 3.0, koji može automatski odabrati odgovarajući način rada između niza snimaka, hipersvjetla i prepoznavanja scene. SmartPhoto 3.0 usvaja novu generaciju fotografskog algoritma, podržava HDR DNG i ima veći dinamički raspon i ugrađeno poboljšanje kontrasta. Korištenje Photoshopa za otvaranje slikovne datoteke rezultira kvalitetom na razini JPG, smanjujući probleme s postprodukcijom za korisnike početnike i pružajući prirodnije boje za živopisnije rezultate.

Panorama

Panoramske fotografije bez gubitaka mogu se dobiti bez postprodukcije.

Hiperlaps

Dodan Hyperlapse, koji koristi srednji telefoto fotoaparat kako bi se subjekti istaknuli, snimke oštrije, a kompresija jača. Vrijeme čekanja za sintezu slike u zraku uvelike je smanjeno za glatkije iskustvo.

drones

Višesmjerna detekcija prepreka, koja pruža sveobuhvatnu zaštitu tijekom leta.

U usporedbi s DJI Air 2S, DJI Air 3 ima dvostruki sustav detekcije ribljeg oka s lijeve i desne strane kako bi se postigla svesmjerna detekcija prepreka, pružajući sveobuhvatnu zaštitu tijekom leta.

APAS 5.0

APAS je podržan u svim smjerovima za brzo prepoznavanje i izbjegavanje prepreka, osiguravajući lako i glatko letenje. Tijekom kreativnog procesa, višesmjerni sustav detekcije prepreka DJI Air 3 može uvelike smanjiti sigurnosne probleme, omogućujući vam da se više usredotočite na stvaranje i snimanje glatkih snimaka, čak i u složenim okruženjima.

FocusTrack

Odaberite objekt i dron će nastaviti pratiti objekt, oslobađajući vaše ruke. Možete birati između Circle i Parallel modova tako da dron automatski dovršava kretanje kamere i brzo i pametno prenosi snimku.

Napredni RTH

S nadograđenim moćnim algoritmom, dron može skenirati svoju okolinu i postići kartu u stvarnom vremenu tijekom svakog leta. U dnevnim okruženjima s dovoljno svjetla, bilo da aktivno odaberete RTH ili se dron automatski vraća nakon prekida video prijenosa, dron može automatski odabrati optimalnu putanju uz osiguravanje sigurnosti leta i inteligentno i brzo letjeti natrag do početne točke.

drones

MasterShots

Ova značajka omogućuje dronu da automatski i brzo snima video visoke kvalitete, uređuje snimke, dodaje glazbu i stvara kinematografske videozapise koje korisnici mogu izravno dijeliti.

QuickShots

Dodan QuickShots za srednji telefoto fotoaparat. Ova značajka omogućuje više načina uključujući raketu, dron, krug, spiralu, bumerang i asteroid (asteroid ne podržava srednja tele kamera).

Putna točka leta

Ova značajka omogućuje dronu da leti automatski. Korisnici mogu unaprijed postaviti više putnih točaka i dron će automatski letjeti duž njih. Tijekom leta, dron također može izvoditi unaprijed postavljene i vrlo prilagodljive radnje. Korisnici također mogu spremiti putanju leta za ponavljanje letova.

Tempomat

Ovo je osnovna funkcija koja može pomoći letu na sljedeće načine:

Tijekom dugog leta korisnici ne moraju stalno pritiskati kontrolnu palicu. Prilikom snimanja u orbiti, naprijed ili natrag, zaključavanje brzine i smjera leta stvara uglađeniji učinak. Prilikom snimanja snimke u orbiti, korisnici također mogu povećati unos joystickom kako bi letjeli prema gore u spirali.

CHANGE ME

Inteligentno uređivanje

Koristeći algoritme, LightCut inteligentno identificira, reže i odabire istaknute dijelove i automatski usklađuje odgovarajuće predloške i zvučne efekte, pomažući korisnicima da inteligentno i bez napora stvore dojmljive videozapise.

Primjena efekta jednim dodirom

Uživajte u nevjerojatnim efektima koji čine da vaša snimka izgleda minijaturno i poput igračke samo jednim dodirom. Koristite ovu značajku na DJI Air 3 3x srednjoj telekameri za još bolje rezultate.

O4 video preuzimanje

Video prijenos jedina je veza između korisnika i drona tijekom leta, a DJI Air 3 ima opsežan sustav video prijenosa. DJI Air 3 ima poboljšane mogućnosti protiv ometanja za video prijenos. Kada dron leti na velikim udaljenostima, na maloj visini ili kroz/okolo prepreka, signal video prijenosa može biti stabilniji i pouzdaniji, a iskustvo leta će biti poboljšano. Osim toga, tijekom kompozicije i pomicanja kamere, glatki prikaz kamere u stvarnom vremenu pri 60 sličica u sekundi može postići vizualni učinak blizak onome koji vidi ljudsko oko.

Napomena: DJI Air 3 ne podržava Wi-Fi video prijenos kratkog dometa.

Vrijeme za let

Vrijeme leta (vrijeme leta prema naprijed) DJI Air 3 je 48% duže od vremena DJI Air 2S, pružajući više slobode za oslobađanje vaše kreativnosti.

Skladištenje

DJI Air 3 ima internu memoriju od 8 GB, a možete umetnuti microSD karticu za pohranu fotografija i videa.

QuickTransfer

Bez spajanja daljinskog upravljača, korisnici mogu brzo i izravno prenijeti snimke pohranjene u zrakoplovu na pametni telefon putem Wi-Fi 5, čineći pohranjivanje, uređivanje i dijeljenje snimljenih videozapisa s pametnim telefonom praktičnijim.

drones

Što je u kutiji

1x DJI Air 33x DJI Air 3 tiha propelera (par)

1x DJI Air 3 Gimbal Protector

1x DJI RC-N2 daljinski upravljač

1x DJI RC-N2 RC kabel (USB-C konektor)

1x DJI RC-N2 RC kabel (Lightning konektor)

1x DJI RC-N2 RC kabel (Lightning konektor)

1x DJI Air 3 Intelligent Flight baterija

1x dokumenti (Kratki vodič i odricanje od odgovornosti)

CHANGE ME


Oznake: ,

Dostava:

Većina proizvoda na našoj web stranici je na zalihi u našem skladištu, u tom slučaju šaljemo sljedeći radni dan, a očekuje se da će dostava trajati 1-3 dana.

Neki proizvodi su na skladištu kod dobavljača i imaju nešto duži rok isporuke. Za svaki artikl je napisan očekivani rok isporuke.

Cijena dostave (PDV uključen):

Iznos narudžbeCijena dostave
do 10€4.9€
između 10€ in 100€3.9€
preko 100€besplatno

 

Plaćanje je moguće:

  • PayPal
  • Kreditna kartica
  • Plaćanje prilikom preuzimanja
  • Direktna bankovna transakcija

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “DJI Air 3 (DJI RC-N2)”