DJI Air 3 Drone Fly More Combo s RC-N2


1,349.90  | 10,170.82 kn

Nove i poboljšane značajke DJI Air 3 Drone Fly More Combo s RC-N2 dodatno olakšavaju kreatorima sadržaja snimanje složenih i visokokvalitetnih profesionalnih snimaka. Air 3 sada uključuje dvostruki sustav kamere sa širokokutnom lećom i 3x srednje telefoto leće za fokusiranje na objekte i snimanje širokih pejzaža. Oba imaju veće CMOS senzore od 2,5/3,3 cm koji mogu snimati slike od 48 MP, do 4K100 videozapisa, pa čak i 2,7K okomite videozapise spremne za društvene mreže. Svim upravlja daljinskim upravljačem RC-N2 s pristupom poboljšanom sustavu video prijenosa od 20 km. O4 sustavu video prijenosa pridružuje se izbor dodataka Fly More Combo kako bi se poboljšao i produžio vaš dan letenja i snimanja. Sve ovo i više možete ponijeti sa sobom svugdje.

Nema na zalihi
Dostupnost: Nema na zalihi SKU: CP.MA.00000692.01 Kategorije: ,
Besplatna
dostava
100% jamstvo
zadovoljstva
100% sigurna
kupnja

Opis

Zapanjujući profesionalni video

Mogući su videozapisi do 4K100, uz 4K60 uz dodatak HDR-a i 2,7K okomitih videozapisa. Veličina piksela od 2,4 μm uključena je u svaku od dvije kamere za poboljšane performanse pri slabom osvjetljenju, a dostupna su dva načina boja za bržu naknadnu obradu. 10-bitni D-Log M čuva više istaknutih dijelova i detalja u snimljenoj snimci za veću fleksibilnost uređivanja, dok 10-bitni HLG čuva veći dinamički raspon za sjajne rezultate bez potrebe za bojom.

2.7K vertikalni video

I širokokutna i 3x telefoto kamera mogu snimati u 2,7K s okomitom orijentacijom. Spremanje vašeg videozapisa izravno u ovom omjeru širine i visine štedi vam ogromnu količinu vremena kada je u pitanju obrezivanje, budući da je svaki isječak odmah spreman za dijeljenje na platformama društvenih medija.

Načini letenja

Uz unaprijed programirane načine letenja, početnici mogu lakše izvoditi složene pokrete iz zraka i snimke praćenja, čineći da njihove snimke izgledaju mnogo profesionalnije uz minimalan napor. Profesionalci također imaju koristi od korištenja vremena koje uštede u praksi na drugim aspektima fotografije ili dodavanju dodatnih snimaka. DJI Air 3 nudi četiri različita načina leta:

FocusTrack: koristi sustav za izbjegavanje prepreka kako bi ostao siguran, držeći subjekte u središtu kadra uz pomoć 3x telefoto kamere.

QuickShots: Odaberite između nekoliko unaprijed programiranih pokreta kamere kako biste svom videu dodali kreativnost: Raketa, Dronie, Krug, Helix, Boomerang i Asteroid.

MasterShots: brze i jednostavne kinematografske snimke moguće su s automatskim složenim pokretima kamere, uz uređivanje snimke s glazbom, prijelazima i efektima.

Hyperlapse: Odaberite Free, Circle, Course Lock i Waypoint za snimanje videozapisa s vremenskim odmakom do 4K (vodoravno) ili 2,7K (okomito). Waypoint je novost u Air 3 jer vam omogućuje da unaprijed isplanirate putanju leta i akcije drona. Ove rute su ponovljive, što omogućuje postizanje prijelaza iz dana u noć ili između godišnjih doba.

Noćni način

Koristite ovaj način za snimanje snimaka bez šuma u razlučivosti do 4K30 u uvjetima slabog osvjetljenja.

APAS 5.0 Izbjegavanje prepreka

Ugrađeni senzori automatski otkrivaju prepreke u bilo kojem smjeru tijekom leta. Nakon što se otkrije objekt, APAS 5.0 preuzima i glatko manevrira oko prepreke kako bi izbjegao nesreću.

Pametni RTH

Kada se lansira kako bi se vratio kući, Air 3 može automatski iscrtati optimiziranu putanju leta natrag do baze dok koristi sustav za izbjegavanje prepreka kako bi bio siguran na putu.

Fly More Combo

Za pilote koji žele odmah biti dobro opremljeni, ova verzija Fly More Combo Air 3 nadograđuje daljinski upravljač i dodaje dodatne bitne elemente u odnosu na standardnu ​​verziju. Dobivate i Air 3 punjač baterija, dvije ekstra inteligentne letačke baterije, tri dodatna para tihih propelera i torbu za rame.

Dodatne mogućnosti

Do 46 minuta leta

Prednje svjetlo 2.0

ActiveTrack 5.0

Zanimljiva točka 3.0


Oznaka:

Dostava:

Većina proizvoda na našoj web stranici je na zalihi u našem skladištu, u tom slučaju šaljemo sljedeći radni dan, a očekuje se da će dostava trajati 1-3 dana.

Neki proizvodi su na skladištu kod dobavljača i imaju nešto duži rok isporuke. Za svaki artikl je napisan očekivani rok isporuke.

Cijena dostave (PDV uključen):

Iznos narudžbeCijena dostave
do 10€4.9€
između 10€ in 100€3.9€
preko 100€besplatno

 

Plaćanje je moguće:

  • PayPal
  • Kreditna kartica
  • Plaćanje prilikom preuzimanja
  • Direktna bankovna transakcija

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “DJI Air 3 Drone Fly More Combo s RC-N2”