DJI Avata 2 Fly More Combo (jedna baterija)


989.90  | 7,458.40 kn

DJI Avata 2 koji diže adrenalin pruža impresivno iskustvo FPV drona s poboljšanom slikom, sigurnošću i trajanjem baterije. Pojačajte zabavu kada uparite Avata 2 s novim DJI Goggles 3 i DJI RC Motion 3.

Nema na zalihi
Dostupnost: Nema na zalihi SKU: CP.FP.00000150.01 Kategorije: ,
Besplatna
dostava
100% jamstvo
zadovoljstva
100% sigurna
kupnja

Opis

DJI Avata 2 koji diže adrenalin pruža impresivno iskustvo FPV drona s poboljšanom slikom, sigurnošću i trajanjem baterije. Pojačajte zabavu kada uparite Avata 2 s novim DJI Goggles 3 i DJI RC Motion 3.

DJI Goggles 3 – vizionarski iskorak

DJI Goggles 3 sada imaju Real View PiP (slika u slici). Promatrajte okolinu bez skidanja naočala za veću sigurnost i uranjanje. Mikro-OLED zaslon visoke razlučivosti i prijenos ultraniske latencije donose svijet pred vašim očima.

Bez napora izvodite teške zračne akrobacije s DJI RC Motion 3. Novi piloti sada mogu izvoditi spektakularne okrete, driftove i druge zadivljujuće manevre.

Sjajno okretanje

Lebdite, ronite i vrtite se za zapanjujuće snimke iz zraka jednim dodirom. Snimanje epskih FPV snimaka uz DJI RC Motion 3 i Avata 2 lakše je nego ikada.

Prebacivanje jednim dodirom

Rotacija od 360° naprijed/natrag koja vašoj snimci daje svježinu.

Jedna potisna rola

Rotirajte 360° lijevo/desno i pretvorite bilo koji udarac iz meha u magiju.

Pomak za 180° jednim pritiskom

Bočni klizač velike brzine okreće se za 180° pored objekata i brzo se udaljava za dramatične vizualne prikaze.

Napredni manevri

Spretno letite kroz uske prostore s novim DJI FPV 3 daljinskim upravljačem u ručnom načinu rada kako biste pokazali svoje umijeće letenja i odvažnu kreativnost.

Aplikacija koju DJI korisnici moraju imati – aplikacija DJI Store

Virtualni let je upravo ažuriran i nudi ekskluzivni kratak pogled na akrobacije jednim dodirom i užitak FPV letenja. Isprobajte potpuno nove scenarije leta i misije i uronite u iskustvo upravljanja Avata 2.

Snimajte snimke izbliza u super širokokutnom 4K

Stvorite slike koje oduzimaju dah s vidnim poljem Avata 2 od 155° i njegovom sposobnošću brzog zumiranja i smanjivanja objekata. Novi piloti mogu brzo savladati akrobatske snimke i snimiti brze, dinamične snimke na niskim visinama koje drugi dronovi ne mogu.

Ultra široki kut gledanja Avate 2 od 155°

82° standardni prikaz dronova s ​​kamerom

HDR 4K/60fps videozapisi

Oslobodite svoj pravi zračni potencijal. 4K/60fps HDR na Avati 2 snima svu nevjerojatnost letenja velikom brzinom. Možete podesiti oštrinu i razine smanjenja šuma u naočalama za finije ugođene videozapise.

RockSteady

HorizonSteady upravlja horizontalnim rotacijama do 360°, osiguravajući da snimka ostane zaključana na horizontu, čak i ako dron naglo skrene ili se snažno zanjiše.

HorizonSteady

Poboljšajte svoj vid i povećajte uronjenost na malim visinama, pri velikim brzinama. Avata 2 nudi opcije ultraširokog, širokokutnog i normalnog kuta vidnog polja, omogućujući vam prilagodbu scenariju.

Zbrinuti za vas

Ultra široki kut gledanja od 155°

Snimite bogate detalje u svijetlim dijelovima i sjenama i poboljšajte mogućnosti postprodukcije vašeg sadržaja, dok dodatno pojednostavljujete stupnjevanje boja.

10-bitni D-Log M

Oslobodite svoj pravi zračni potencijal. 4K/60fps HDR na Avati 2 snima svu nevjerojatnost letenja velikom brzinom. Možete podesiti oštrinu i razine smanjenja šuma u naočalama za finije ugođene videozapise.

Ažurirani dizajn integriranog štitnika propelera Avate 2 čini ga lakšim i okretnijim, omogućujući mu slobodnu navigaciju u skučenim prostorima. Ako pustite gas na RC Motion 3 ili pritisnete tipku za zaključavanje, dron će se zaustaviti, omogućujući vam da se mirno nosite s neočekivanim situacijama. Osim toga, značajka automatskog povratka kući (RTH) aktivira se kada je baterija drona niska ili u slučaju gubitka signala, dodajući dodatnu razinu sigurnosti.

Napredno pozicioniranje s novim senzorima

Novi binokularni senzori ribljeg oka omogućuju vizualno pozicioniranje prema dolje i unatrag tijekom letova na malim visinama i u zatvorenom prostoru, poboljšavajući stabilnost i sigurnost leta.

Put kornjače

Avata 2 se može automatski okrenuti natrag u položaj za polijetanje kada je okrenut naglavačke s omogućenim načinom kornjače, tako da možete brzo ponovno letjeti.

Nebo je granica s dužim letom

Avata 2 može se pohvaliti najdužim vremenom leta od 23 minute i podržava PD brzo punjenje, tako da ga možete brzo napuniti i ponovno poletjeti u nebo.

Novi DJI Avata 2 Two-Way Charging Hub ima funkciju akumulacije energije koja omogućuje prijenos preostale snage s nekoliko baterija na onu s najvišom razinom napunjenosti, dajući vam “dodatnu bateriju” u kritičnim trenucima.

O4 video prijenos, poboljšana detekcija

Poboljšana stabilnost DJI O4 video prijenosa omogućuje vam da se potpuno uronite u svaki let i osigurava veću sigurnost. Njegov dizajn s dva odašiljača, četiri prijemnika i četiri antene osigurava visoku učinkovitost protiv smetnji i može se pohvaliti maksimalnom udaljenošću video prijenosa do 13 km, kašnjenjem prijenosa od samo 24 ms, kvalitetom slike visoke razlučivosti od 1080p/100fps i maksimalna brzina prijenosa od 60Mbps.

Bezgranična strast, bežično dijeljenje

Gledajte DJI Goggles 3 uživo iz Avata 2 u aplikaciji DJI Fly na svom pametnom telefonu. Povežite se do 5 m udaljenosti. Dijeljenje uzbuđenja FPV-a upravo je postalo lakše, a učenje letenja dostupnije je nego ikada.

Aplikacija LightCut, Magic jednim dodirom

Uz inteligentno prepoznavanje vrsta videozapisa i AI tema, možete bez napora filtrirati i odabrati istaknute dijelove glatkim radom kamere i izvrsnom kompozicijom. Zajedno sa širokim rasponom predložaka tema, omogućuje vam stvaranje sofisticiranog sadržaja. Aplikacija se također može pohvaliti inteligentnim zvučnim efektima, obnavljanjem boja, dodavanjem vodenih žigova uređaja jednim klikom i konačnim otpisima, među ostalim značajkama.

Bežična veza

Kada je Avata 2 bežično povezan s LightCutom, možete pregledati snimljene snimke u aplikaciji i urediti ih bez potrebe za preuzimanjem snimke, štedeći dragocjeni prostor na vašem pametnom telefonu.

Sadržaj paketa

DJI Avatar 2×1

DJI 3×1 naočale

DJI RC Motion 3×1

DJI Avata 2 Intelligent Flight Battery × 1

DJI Avata 2 propelera (par) × 4

DJI Avata 2 × 16 propelerski vijak

DJI Avata 2 Gimbal Protector × 1

DJI Goggles 3 × 1 pjenasti jastučić

Dodatni DJI Goggles 3 × 1 jastučić za čelo

DJI Goggles 3 -2.0D korekcijske leće (par) × 1

USB-C OTG kabel × 1

Type-C na Type-C PD kabel × 1

DJI RC Motion 3 kabel × 1

Odvijač × 1


Oznake: ,

Dostava:

Većina proizvoda na našoj web stranici je na zalihi u našem skladištu, u tom slučaju šaljemo sljedeći radni dan, a očekuje se da će dostava trajati 1-3 dana.

Neki proizvodi su na skladištu kod dobavljača i imaju nešto duži rok isporuke. Za svaki artikl je napisan očekivani rok isporuke.

Cijena dostave (PDV uključen):

Iznos narudžbeCijena dostave
do 10€4.9€
između 10€ in 100€3.9€
preko 100€besplatno

 

Plaćanje je moguće:

  • PayPal
  • Kreditna kartica
  • Plaćanje prilikom preuzimanja
  • Direktna bankovna transakcija

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “DJI Avata 2 Fly More Combo (jedna baterija)”