DJI Mini 4 Pro dron s RC-N2 kontrolerom


789.90  | 5,951.50 kn

Letite sigurnije i dulje nego ikad s DJI RC-N2 Controller Mini 4 Pro Dronom. U usporedbi s prošlom generacijom napravljene su značajne nadogradnje detekcije vida i dometa prijenosa. Umjesto trosmjernog, Mini 4 Pro ima svesmjerno izbjegavanje prepreka za potpunu zaštitu. Korištenjem OcuSync 4, domet leta je poboljšan na do 20 km u usporedbi s Mini 3 Pro od 12 km. Ostale nove značajke uključuju 4K usporenu snimku pri 100 sličica u sekundi i složeno planiranje putanje pomoću ActiveTrack-a. Mini 4 Pro ostaje prilagođen početnicima s težinom od oko 249 g s nizom automatskih načina letenja, uz pravo okomito snimanje za fotografije spremne za društvene mreže bez naknadne obrade.

Rok isporuke: 2-4 dana.
SKU: CP.MA.00000731.01 Kategorije: ,
Besplatna
dostava
100% jamstvo
zadovoljstva
100% sigurna
kupnja

Opis

Fly More Combo

Ova verzija Mini 4 Pro uključuje grupu dodataka Fly More Combo koji bi vas trebali bolje opremiti za dugi dan snimanja iz zraka. Fly More Combo uključuje dvije dodatne baterije Intelligent Flight koje vam daju do 68 dodatnih minuta leta, dvosmjerno čvorište za punjenje koje vam pomaže da brzo napunite svoje baterije i torbu za nošenje preko ramena za nošenje vaše opreme na mjesto snimanja.

Potpuna zaštita

Po prvi put u seriji, Mini 4 Pro ima svesmjerno izbjegavanje prepreka i potpuno je otporan na sudar i sudar sa šest senzora ribljeg oka i binokularnim pogledom prema dolje, 3D ToF senzorom dubine i pomoćnim svjetlom okrenutim prema dolje. Automatsko izbjegavanje koristi se s naprednom funkcijom povratka kući, složenim načinima letenja kao što su MasterShots i APAS (Advanced Pilot Assistance Systems) za glatko snimanje videa.

Letite dalje uz OcuSync 4

Domet je dramatično poboljšan s OcuSync 4, omogućujući Mini 4 Pro prijenos s udaljenosti do 20 km, što je značajno poboljšanje u odnosu na Mini 3 Pro od 12,5 km. Čak i u ovom rasponu, kvaliteta prikaza uživo poboljšana je na 1080p60 za glatkiju snimku.

Profesionalno snimanje iz zraka

Ugrađena kamera Mini 4 Pro ima senzor od 2,5/3,3 cm s podrškom za 4K HDR, dvostruki nativni ISO, otvor blende od f/1,7 i velike piksele od 2,4 μm – baš kao i Mini 3 Pro. Osim Mini 4 Pro, sada imate prednost usporenog snimanja sa zadivljujućim 4K otvorom blende i veličinom piksela koji dopuštaju značajnu količinu svjetla da uđe u senzor, pomažući u smanjenju šuma za bolju kvalitetu fotografija i videozapisa izdaleka s do 4x digitalni zum, a profesionalci će uživati ​​u podršci za 10-bitne D-Log M i HLG načine boja.

Pravo okomito snimanje

Gimbal Mini 4 Pro može se okretati za stvarno okomito snimanje, tako da možete snimati video i slikovni sadržaj izravno iz drona i objavljivati ​​izravno na svojim računima na društvenim mrežama.

Registracija nije potrebna

S težinom ispod 249 g, kompaktni i prijenosni Mini 4 Pro ne zahtijeva registraciju u mnogim zemljama i regijama, što vam daje više mogućnosti za snimanje fotografija i videozapisa iz zraka.

Kreativni načini rada i praćenje

Mnoštvo integriranih značajki omogućuje pilotima gotovo svih razina vještina postizanje rezultata profesionalne kvalitete uz malo truda.

FocusTrack: Ovaj sustav uključuje ActiveTrack, Spotlight i Point of Interest za praćenje objekata širokog spektra. Uz Mini 4 Pro, ActiveTrack sada nudi način praćenja i mogućnost praćenja određenih putanja leta prilikom praćenja, u usporedbi s praćenjem fiksnog smjera prethodnih generacija.

MasterShots: Odaberite svoj subjekt i Mini 4 Pro će automatski izvesti profesionalne manevre za kinematografske rezultate koristeći jedan od tri načina snimanja: Portret, Proximity i Landscape.

Hyperlapse: Stvorite snimke ubrzanog tijeka s različitim načinima snimanja: Free, Waypoint, Circle i Course Lock

Panorama: Snimite zapanjujuće poglede u jednom od četiri dostupna panoramska načina: 180°, širokokutni, okomiti i sferni. Integrirani kut nagiba također se koristi za bolje snimanje neba u vašim panoramama.

QuickShot: Dronie, Helix, Rocket, Circle, Boomerang i Asteroid

Napredni RTH

Dron može inteligentno postaviti kurs i vratiti se na točku uzlijetanja kada je to potrebno, a sada s Mini 4 Pro, ova značajka može iskoristiti prednost izbjegavanja prepreka u svim smjerovima kako bi se osigurao povratak u jednom komadu.

Noćni način

Snimajte jasnije slike i videozapise slabo osvijetljenih područja uz smanjenje šuma na više razina.

Tempomat

Održavajte ujednačenu brzinu bez stalnog pritiskanja joysticka.

SmartPhoto

Inteligentno prilagođava i optimizira kontrast za snimanje sadržaja visokog dinamičkog raspona i može čak postići efekt simulirane duge ekspozicije.

Dodatne mogućnosti

Do 34 minute leta (do 45 minuta s Intelligent Flight Battery Plus)

Niže pomoćno svjetlo znači stabilnije lebdenje na malim visinama

QuickTransfer prenosi brzine do 30 Mb/s putem Wi-Fi mreže

Veliki kut nagiba

Podesite oštrinu i smanjenje šuma


Oznake: ,

Dostava:

Većina proizvoda na našoj web stranici je na zalihi u našem skladištu, u tom slučaju šaljemo sljedeći radni dan, a očekuje se da će dostava trajati 1-3 dana.

Neki proizvodi su na skladištu kod dobavljača i imaju nešto duži rok isporuke. Za svaki artikl je napisan očekivani rok isporuke.

Cijena dostave (PDV uključen):

Iznos narudžbeCijena dostave
do 10€4.9€
između 10€ in 100€3.9€
preko 100€besplatno

 

Plaćanje je moguće:

  • PayPal
  • Kreditna kartica
  • Plaćanje prilikom preuzimanja
  • Direktna bankovna transakcija

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “DJI Mini 4 Pro dron s RC-N2 kontrolerom”