DJI Mini 4 Pro Drone s kontrolerom RC 2


989.90  | 7,458.40 kn

Letite sigurnije i dulje nego ikada uz DJI Mini 4 Pro s RC 2 kontrolerom. U usporedbi s prošlom generacijom napravljene su značajne nadogradnje detekcije vida i dometa prijenosa. Umjesto trosmjernog, Mini 4 Pro ima svesmjerno izbjegavanje prepreka za potpunu zaštitu. Korištenjem OcuSync 4, domet leta je poboljšan na do 20 km u usporedbi s Mini 3 Pro od 12 km. Ostale nove značajke uključuju 4K usporenu snimku pri 100 sličica u sekundi i složeno planiranje putanje pomoću ActiveTrack-a. Mini 4 Pro ostaje prilagođen početnicima s težinom od oko 249 g s nizom automatskih načina letenja, uz pravo okomito snimanje za fotografije spremne za društvene mreže bez naknadne obrade.

Rok isporuke: 2-4 dana.
SKU: CP.MA.00000732.01 Kategorije: ,
Besplatna
dostava
100% jamstvo
zadovoljstva
100% sigurna
kupnja

Opis

 

Potpuna zaštita

Po prvi put u seriji, Mini 4 Pro ima svesmjerno izbjegavanje prepreka i potpuno je otporan na sudar i sudar sa šest senzora ribljeg oka i binokularnim pogledom prema dolje, 3D ToF senzorom dubine i pomoćnim svjetlom okrenutim prema dolje. Automatsko izbjegavanje koristi se s naprednom funkcijom povratka kući, složenim načinima letenja kao što su MasterShots i APAS (Advanced Pilot Assistance Systems) za glatko snimanje videa.

Letite dalje uz OcuSync 4

Domet je dramatično poboljšan s OcuSync 4, omogućujući Mini 4 Pro prijenos s udaljenosti do 20 km, što je značajno poboljšanje u odnosu na Mini 3 Pro od 12,5 km. Čak i u ovom rasponu, kvaliteta prikaza uživo poboljšana je na 1080p60 za glatkiju snimku.

Profesionalno snimanje iz zraka

Ugrađena kamera Mini 4 Pro ima senzor od 2,5/3,3 cm s podrškom za 4K HDR, dvostruki nativni ISO, otvor blende od f/1,7 i velike piksele od 2,4 μm – baš kao i Mini 3 Pro. Osim Mini 4 Pro, sada imate prednost usporenog snimanja sa zadivljujućim 4K otvorom blende i veličinom piksela koji dopuštaju značajnu količinu svjetla da uđe u senzor, pomažući u smanjenju šuma za bolju kvalitetu fotografija i videozapisa izdaleka s do 4x digitalni zum, a profesionalci će uživati ​​u podršci za 10-bitne D-Log M i HLG načine boja.

Pravo okomito snimanje

Gimbal Mini 4 Pro može se okretati za stvarno okomito snimanje, tako da možete snimati video i slikovni sadržaj izravno iz drona i objavljivati ​​izravno na svojim računima na društvenim mrežama.

Registracija nije potrebna

S težinom ispod 249 g, kompaktni i prijenosni Mini 4 Pro ne zahtijeva registraciju u mnogim zemljama i regijama, što vam daje više mogućnosti za snimanje fotografija i videozapisa iz zraka.

Kreativni načini rada i praćenje

Mnoštvo integriranih značajki omogućuje pilotima gotovo svih razina vještina postizanje rezultata profesionalne kvalitete uz malo truda.

FocusTrack: Ovaj sustav uključuje ActiveTrack, Spotlight i Point of Interest za praćenje objekata širokog spektra. Uz Mini 4 Pro, ActiveTrack sada nudi način praćenja i mogućnost praćenja određenih putanja leta prilikom praćenja, u usporedbi s praćenjem fiksnog smjera prethodnih generacija.

MasterShots: Odaberite svoj subjekt i Mini 4 Pro će automatski izvesti profesionalne manevre za kinematografske rezultate koristeći jedan od tri načina snimanja: Portret, Proximity i Landscape.

Hyperlapse: Stvorite snimke ubrzanog tijeka s različitim načinima snimanja: Free, Waypoint, Circle i Course Lock

Panorama: Snimite zapanjujuće poglede u jednom od četiri dostupna panoramska načina: 180°, širokokutni, okomiti i sferni. Integrirani kut nagiba također se koristi za bolje snimanje neba u vašim panoramama.

QuickShot: Dronie, Helix, Rocket, Circle, Boomerang i Asteroid

Napredni RTH

Dron može inteligentno postaviti kurs i vratiti se na točku uzlijetanja kada je to potrebno, a sada s Mini 4 Pro, ova značajka može iskoristiti prednost izbjegavanja prepreka u svim smjerovima kako bi se osigurao povratak u jednom komadu.

Noćni način

Snimajte jasnije slike i videozapise slabo osvijetljenih područja uz smanjenje šuma na više razina.

Tempomat

Održavajte ujednačenu brzinu bez stalnog pritiskanja joysticka.

SmartPhoto

Inteligentno prilagođava i optimizira kontrast za snimanje sadržaja visokog dinamičkog raspona i može čak postići efekt simulirane duge ekspozicije.

Dodatne mogućnosti

Do 34 minute leta (do 45 minuta s Intelligent Flight Battery Plus)

Niže pomoćno svjetlo znači stabilnije lebdenje na malim visinama

QuickTransfer prenosi brzine do 30 Mb/s putem Wi-Fi mreže

Veliki kut nagiba

Podesite oštrinu i smanjenje šuma


Oznake: ,

Dostava:

Većina proizvoda na našoj web stranici je na zalihi u našem skladištu, u tom slučaju šaljemo sljedeći radni dan, a očekuje se da će dostava trajati 1-3 dana.

Neki proizvodi su na skladištu kod dobavljača i imaju nešto duži rok isporuke. Za svaki artikl je napisan očekivani rok isporuke.

Cijena dostave (PDV uključen):

Iznos narudžbeCijena dostave
do 10€4.9€
između 10€ in 100€3.9€
preko 100€besplatno

 

Plaćanje je moguće:

  • PayPal
  • Kreditna kartica
  • Plaćanje prilikom preuzimanja
  • Direktna bankovna transakcija

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “DJI Mini 4 Pro Drone s kontrolerom RC 2”